Op deze pagina beantwoorden wij de meest gestelde vragen voor u.
Klik op de vraag om het antwoord te bekijken.
Naar verwachting rollen er vanaf kwartaal 4 van 2022 wekelijks 20 nieuwe warmtepompen van de band. De eerste 250 stuks hebben reeds een bestemming.
Vandaar dat de Huizenaanpak t/m kwartaal 1 van 2023 primair is gericht op advisering aan huis én een concreet plan van aanpak.
Vanaf 1 november 2022 beginnen wij met huisbezoeken in Noord-Holland en Friesland. Een ervaren adviseur komt langs en maakt een concreet en uitvoerbaar plan van aanpak voor het verduurzamen van uw woning. Hiervoor vragen wij een eenmalige kostenvergoeding van €250,-.
Niet iedere woningeigenaar heeft steeds de benodigde installatiekennis paraat over zijn of haar woning. Daarom vragen wij u een woning-intake te doen. Inschrijven hiervoor is gratis. Samen met de Huizenaanpak brengt u daarmee eerst de benodigde gegevens over uw woning in kaart. Dit is nodig voor goed en concreet advies.
U krijgt daarna toegang tot een beveiligde omgeving: uw Woningdossier. Via uw Woningdossier heeft u toegang tot alle woning-gegevens die gaandeweg door u en ons worden verzameld. Zo bewaart u alles digitaal en op één plek. Deze service is gratis.
Hiermee bedient de Huizenaanpak u steeds met advies op maat voor uw woning. Met een goed gevuld Woningdossier dat op orde is, kunt u in een later stadium offertes en subsidies aanvragen voor uw woning. En dat is nodig om uw woning kostenefficiënt te verduurzamen.
Via het Woningdossier kunnen wij ook documentatie met u delen. Wij vragen u ook om foto's of bestanden te uploaden. U stuurt ons dus nooit e-mails met losse bijlagen, maar u beheert zelf uw woningdossier. Zo wordt alles georganiseerd in uw eigen beveiligde account. Dan hoeft u niet steeds alles opnieuw uit te zoeken -- en missen onze adviseurs geen belangrijke informatie.
Als uw woningdossier voldoende is opgebouwd, is daarna een huisbezoek door een expert nodig. Tijdens het huisbezoek worden belangrijke details over uw woning en over het door u gewenste gebruik van uw woning vastgesteld.
Tijdens het huisbezoek loopt onze ervaren, vakbewame EPA-W adviseur samen met u door uw woning. Het huisbezoek zal ongeveer een uur in beslag nemen. Aansluitend op het huisbezoek ontvangt u een adviesrapport: het plan van aanpak. Hierin worden alle geadviseerde maatregelen voor het verduurzamen van uw woning samengevat.
Tegen betaling komt onze EPA-W adviseur bij u thuis langs voor maatwerk advies. Met een mobiele applicatie worden de leeftijd, de status en de werking van o.a. uw dak- en vloerisolatie, uw beglazing, uw dakbedekking en alle verwarmde ruimtes verzameld en/of geverifieerd.
Er worden foto's gemaakt voor in uw woningdossier. Het is cruciaal om de gegevens stap voor stap toe te voegen aan uw Woningdossier.
Tijdens het huisbezoek legt u, met onze EPA-W adviseur, uw huidige situatie vast en uw wensen voor de toekomst.
Is er naast of boven de CV-ketel genoeg plek voor de warmtepomp? En een extra boiler?Moet uw huidige CV-ketel worden vervangen? Hoe moet het leidingwerk vanaf het dak worden aangelegd? Wilt u eigenlijk een aardgasvrij systeem? Kookt u al elektrisch? Gebruikt u mengkranen? Gaat u elektrisch rijden? Heeft uw dak plek voor extra zonnepanelen?
Dit is allemaal nodig om uiteindelijk te komen tot echt maatwerk en een goed rendement. Daarom vragen wij hiervoor een vergoeding. U ontvangt na het huisbezoek een compleet ingevuld woningdossier én wij werken een plan van aanpak voor u uit. Daarmee bent u als woningeigenaar goed voorbereid op het stap voor stap verduurzamen van uw woning.
Aansluitend op het huisbezoek ontvangt u een adviesrapport: het plan van aanpak. Hierin worden alle geadviseerde maatregelen voor het verduurzamen van uw woning samengevat. In het plan van aanpak staan alle benodigdheden en werkzaamheden voor het plaatsen van een hybride PVT-warmtepomp beschreven.
Het plan van aanpak is afgestemd op uw woning en situatie c.q. uw warmtevraag.
In kwartaal 1 van 2023 organiseert de Huizenaanpak voor degenen met een compleet woningdossier én plan van aanpak een nieuw vervolgproject. De Huizenaanpak regisseert voor woningeigenaren de implementatie van energie besparende maatregelen. Daaronder vallen nu ook Triple Solar's hybride PVT-warmtepomp systemen.
Naar gelang de interesse en de behoefte van woningeigenaren worden in 2023 pakketten ontwikkeld. De Huizenaanpak schakelt op dit moment lokale installatiepartijen aan, zodat straks de juiste kennis en ervaring in voldoende capaciteit aanwezig is. Dit is eerst nodig om aan de grote vraag te voldoen.
Klik op de vraag om het antwoord te bekijken.
Veel bestaande bouw woningen zijn nog niet geschikt om 100% aardgasvrij te verwarmen.
Wellicht is een Triple Solar® hybride warmtepomp voor u een goede optie. Omdat u een hybride PVT-warmtepomp koppelt aan uw CV-installatie, bereikt u voldoende comfort -- ook met radiatoren en (iets) minder isolatie.
Eerst goed isoleren blijft wel nog steeds het beste advies! Ook goed ventileren is belangrijk.
Wilt u uw woning aardgasvrij verwarmen? Dat kan alleen als onderstaande is gerealiseerd:
1) Lagetemperatuur verwarming.
2) Isolatie van de woningschil.
Beide zijn voorwaarden voor uw comfort, want een all-electric warmtepomp verwarmt uw CV-water tot een veel lagere temperatuur dan reguliere gas-CV-instanties.
Met een hybride PVT-warmtepomp kunt u uw woning ook nog steeds met aardgas verwarmen.
Dit zorgt voor het gewenste comfort terwijl u toch een reductie realiseert. Hoeveel uw reductie precies is, hangt af van de isolatie van uw woning.
Voor alle warmtepompen - dus ook bij hybride systemen - geldt dat u het beste rendement behaalt als uw woning voldoet aan de laatste isolatienormen.
Bij de meeste woningen in de bestaande bouw is dit (nog) niet het geval.
Ook als u kiest voor hybride heeft het de voorkeur dat de belangrijkste energiebesparende maatregelen reeds aanwezig zijn. Denk hierbij aan spouw-, vloer- en dakisolatie en het toepassen van HR++-glas.
Met de Triple Solar® PVT-hybride warmtepomp is het mogelijk om uw woning te verwarmen met bestaande (oudere) radiatoren. De warmtepomp kan verwarmen tot 70°C en de gasketel kan, indien nodig, extra bijspringen.
Bij de all-electric toepassing wordt het afgeraden om met bestaande radiatoren te verwarmen. De warmteoverdracht van normale radiatoren is bij een all-electric warmtepomp niet voldoende om uw woning te verwarmen. Heeft uw woning lagetemperatuurverwarming die comfortabel is en werkt met 30-35 graden Celcius water, dan is het wel mogelijk te kiezen voor een all-electric warmtepomp.
Doe de verwarmingstest
Er bestaat een eenvoudige test om te controleren of uw woning geschikt is voor een all-electric of hybride systeem. Verlaag de temperatuur van uw huidige CV een jaar lang naar 45-50°C. Houd de temperatuur in uw huis in die periode goed in de gaten, vooral in de ochtend na een koude winterse nacht.
Als het in de ochtend snel genoeg warm wordt in huis, is de kans groot dat uw huis verwarmd kan worden met een volledig elektrische warmtepomp. Wordt uw huis niet snel genoeg warm, dan kunt u het beste kiezen voor een hybride systeem. Dat is dan wel geschikt en zorgt voor een gasbesparing van 60 tot 80%.
Het Triple Solar®-systeem is voor de warmte-opname niet afhankelijk van zonlicht. De PVT-panelen onttrekken warmte uit de buitenlucht (80%) én slechts een klein deel uit daglicht (20%). Het systeem werkt dus ook 's nachts.
Het systeem heeft natuurlijk wel voordeel van zonlicht, omdat daar ook warmte in zit. Door de zon ontstaat een hogere brontemperatuur, waardoor de warmtepomp minder stroom verbruikt om bruikbare warmte af te geven. Dit is efficiënter en kost dus minder stroom.
Overdag en in de zomer werkt de warmtepomp dus zuiniger dan ‘s nachts en in de winter. En hoewel het systeem zelfs prima werkt op het noorden, is het altijd zuiniger bij plaatsing van de PVT-panelen op het zuiden. En wat de stroomproductie betreft, geldt natuurlijk nog altijd: meer zon betekent een hogere stroomproductie. Daarom moet u schaduwwerking zoveel mogelijk vermijden.
Klik op de vraag om het antwoord te bekijken.
Triple Solar is de uitvinder en producent van het innovatieve PVT-warmtepomppaneel én de bijbehorende PVT-hybride warmtepomp. Hiermee is het mogelijk uw woning op duurzame wijze van warmte, koeling, warm tapwater en elektriciteit te voorzien. De Huizenaanpak helpt woningeigenaren die interesse hebben verder met deskundig advies op maat.
Het hybride PVT-systeem bestaat uit 3 PVT-panelen en een hybride PVT-warmtepomp. Er worden drie micro-omvormers toegepast voor het omzetten van de stroom voor gebruik in huis. Het warmtepomp systeem bestaat uit een aantal onderdelen, waaronder warmtewisselaars, een elektrische pomp, een compressor en een leidingsysteem gevuld met een warmte-koudemiddel (propaan).
De bijbehorende 200 liter boiler voor warmwater is optioneel. Hiermee zorgt u altijd dat u voldoende inhoud hebt om comfortabel te douchen. De boiler is licht in gewicht en gemaakt van onderhoudsvrij RVS.
De boiler gebruikt geen gas, maar stroom van uw zonnepanelen of netstroom om uw tapwater te verwarmen. Het water wordt opgeslagen in een boilervat (een buffervat). U kunt op ieder moment van de dag gebruikmaken van dit warme water, waarmee u gas bespaart. Er zijn ook grotere varianten van de boiler beschikbaar. Afhankelijk van hoeveel warm tapwater u dagelijks gebruikt, kiest u een grotere variant. Heeft u zonnepanelen? Als u stroom opwekt met zonnepanelen, slaat u overdag zonnestroom op in warmte.
Een PVT-paneel of PVT-warmtepomppaneel zet via de voorkant zonlicht om in elektriciteit. De achterkant is een thermische wisselaar die de energiebron vormt voor de PVT-warmtepomp. Met 3 PVT-panelen én een PVT-warmtepomp besparen de meeste woningen tussen de 60 en 80% op het jaarlijkse aardgasverbruik. En dat in alle seizoenen, 24 uur per dag -- dus ook als het bewolkt is of vriest.
Het hybride PVT warmtepomp-systeem is niet volledig elektrisch. U blijft dus gekoppeld aan een aardgasaansluiting.
U kunt met een hybride PVT-systeem wel direct veel kosten besparen. En het mooie is, dat u uw CV-installatie behoudt en dat de investering zichzelf gegarandeerd terugverdiend.
Het is ook mogelijk om het Triple Solar hybride PVT-systeem later uit te breiden. Dat is belangrijk want u gaat de komende jaren wellicht ook andere energiebesparende maatregelen implementeren.
Uw woningschil eerst goed isoleren is bijvoorbeeld een belangrijke voorwaarde op weg naar aardgasvrij wonen. Isoleren bespaart en levert een goed financieel rendement. Er zijn verschillende bedrijven die zich specialiseren in het isoleren van uw huis. En als u een beetje handig bent, kunt u gelukkig zelf ook veel doen aan de isolatie van uw huis.
Het verduurzamen van uw woning is een soort reis, die u als woningeigenaar aflegt. De verre bestemming is een aardgasvrije woning. Een hybride PVT-warmtepomp systeem biedt u comfort en zekerheid, zoals een hybride auto dat doet.
In de bestaande bouw is de hybride PVT-warmtepomp goed toe te passen. Er zijn slechts weinig aanpassingen nodig om een woning geschikt te maken. Er moet wel goed gekeken worden naar de plaatsing van de PVT-zonnepanelen en de route van het leidingwerk.
Het grote voordeel van een hybride PVT-warmtepomp is de gasreductie die u ermee realiseert. Een hybride warmtepomp werkt samen met uw huidige CV-ketel en radiatoren. Op hele koude dagen springt de CV-ketel bij. Dit garandeert het comfort.
Met het hybride PVT-warmtepomp en 3 à 4 PVT-panelen bespaart u jaarlijks gemiddeld 1.000m3 aardgas. Omdat een gemiddelde woning in Nederland jaarlijks tussen de 1.200 m3 en de 1.600 m3 (kuub) aardgas verbruikt, bespaart u flink op uw verbruik en uw kosten.
De PVT-panelen werken als de bron voor de warmtepomp.
We spreken van een hybride systeem wanneer uw warmtepomp gekoppeld blijft aan een CV-installatie. Dit is mogelijk en hierdoor kunt u altijd extra bij verwarmen als het nodig is. Ook functioneert een hybride PVT-systeem vaak prima met gewone radiatoren. Het kan wel zo zijn dat uw CV-ketel en/of een aantal radiatoren moeten worden vervangen.
U realiseert met een hybride systeem van 3 of 4 PVT-panelen een gas- en kostenbesparing van gemiddeld 60% tot 80%.
Wilt u een "all-electric" warmtepomp toepassing, dan kiest u voor een grotere capaciteit. U maakt uw woning dan geheel aardgasvrij. Daarvoor moet uw woning eerst goed geïsoleerd zijn en beschikken over een lagetemperatuur afgiftesysteem (vloerverwarming). Tevens kookt u voortaan elektrisch.
Veel woningen in de bestaande bouw hebben dit nog niet, vandaar dat het hybride systeem een goede eerste stap is.
Bij het verwarmen met een warmtepomp maken we onderscheid tussen hybride verwarmen en aardgasvrij verwarmen (all-electric).
Hybride: 50-70% gasreductie
Veel Nederlandse woningen zijn niet direct geschikt om aardgasvrij te kunnen verwarmen. Bijvoorbeeld vanwege een ouderwets afgiftesysteem of matige tot slechte isolatie. Vandaar dat Triple Solar® een hybride PVT-warmtepomp heeft ontwikkeld om aardgas te besparen. Deze warmtepomp werkt samen met uw huidige gasketel. Zodra het niet lukt om alleen met de warmtepomp uw huis te verwarmen, springt de gasketel bij. Met dit systeem kunt u 60% tot 80% op uw gasverbruik besparen. De hybride warmtepomp wordt geleverd met drie of vier PVT-panelen voor op uw dak.
All-electric: aardgasvrij
Bij all-electric wordt uw CV-ketel verwijderd. Deze vervangt u door een water/water-warmtepomp. Deze werkt samen met een vooraf berekend aantal Triple Solar® PVT-panelen op het dak.
Hiervoor heeft u een goed lagetemperatuur afgiftesysteem nodig, zoals vloerverwarming of lagetemperatuurradiatoren/-convectoren.
Daarnaast moet uw huis voldoende zijn geïsoleerd en moet u ruimte hebben voor PVT-panelen op uw dak. Het aantal panelen is afhankelijk van de grootte en capaciteit van de warmtepomp.
Met een warmtepomp haalt u warmte-energie uit een bron: de buitenlicht. Bij reguliere warmtepompen kan dit een zogenaamde grondbron zijn (grondwater-lus) of gewoon de buitenlucht (met een buitenunit). De energie die in de bron zit wordt opgenomen door lamellen en/of buizen waardoor een warmte-koudemiddel loopt, een soort koelvloeistof.
Het warmte-koudemiddel onttrekt de warmte-energie uit de buitenlucht en vervoert de gewonnen energie van de bron naar de warmtepomp. Die maakt met die energie warm water van 30-35 graden Celsius. Dit warm water gebruikt u voor de verwarming van uw woning. Woont u met 3-6 mensen en wilt u achter elkaar warm kunnen douchen, dan plaatst u om gas te besparen voor het verwarmen van tapwater een speciale elektrische boiler erbij met een buffervat, die zorgt voor de opslag van warm tapwater.
Een hybride warmtepomp systeem kan ook functioneren in combinatie met een CV-ketel en radiatoren. Het water kan daarmee tot hogere temperatuur worden verwarmd, zoals u gewend bent.
Wilt u aardgasvrij wonen? Kies dan een "all-electric" warmtepomp-systeem. Uw woning heeft daarvoor een lage-temperatuur afgiftesysteem nodig - idealiter is dit vloerverwarming. Ook zult u dan een boiler voor warm tapwater plaatsen.
Meestal plaatst u de PVT-warmtepomp in de technische ruimte waar uw CV-ketel hangt. De PVT-panelen worden op het dak geplaatst. De buizen van de PVT-panelen lopen vanaf het dak naar binnen naar de CV-installatie.
De aanschafkosten zijn afhankelijk van uw woning, uw woonsituatie, uw toekomstige warmtevraag én een goede voorbereiding. Klik op de vraag om het antwoord te bekijken.
De prijs hangt af van uw woning, uw woonsituatie en de aanpassingen die uitgevoerd moeten worden.
Oftewel: een prijsberekening is maatwerk. Daarom werkt de Huizenaanpak.nl met een bezoek aan huis. Wij vragen daarvoor eenmalig €250,-. Wij sturen een ervaren EPA-W adviseur langs, die op basis van de eigenschappen van uw woning en uw woninggebruik alle opties en energiebesparende maatregelen samenvat in een adviesrapport. Dit noemen wij: het plan van aanpak voor uw woning.
Onze aanpak is gericht op de HYBRIDE toepassing van de PVT-warmtepomp. Een hybride systeem bestaat uit 3-4 PVT panelen en een 3,5kW Warmtepomp van Triple Solar. Daarmee kunt u jaarlijks een gemiddelde besparing van 1.000 m3 aardgas realiseren. Houd voor hybride incl. de installatie rekening met een investering van: € 14.000-18.000.
Voor de ALL-ELECTRIC toepassing kunt u beter direct contact op te nemen met Triple Solar via [email protected]
Houd voor all-electric incl. de installatie rekening met een investering van: € 25.000-50.000.
Voor nu geldt dit als prijsvoorbeeld: Voor de installatie van een hybride Triple Solar Warmtepomp systeem (60-80% gasbesparing) moet u rekening houden met een investering van €14.000,- tot €18.000,-* inclusief de montagekosten.
Er is bij bovenstaande alvast rekening gehouden met de landelijk geldende ISDE-subsidie voor de hybride warmtepomp en de BTW-teruggave op PVT-panelen (per 2022). De Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing (ISDE) geeft subsidie voor een (hybride) warmtepomp.
* De uiteindelijke prijs is afhankelijk van uw situatie en de eventuele aanpassingen aan de woning die uitgevoerd moeten worden. De hierboven genoemde prijs is indicatief.
Let op! Zowel de inkoop- als transportprijzen van diverse producten veranderen continu. Daar kan niemand op dit moment iets aan veranderen. Bovenstaande geldt daarom alleen als indicatie en u kunt hier geen rechten aan ontlenen.
Particulieren kunnen de betaalde BTW van zonnepanelen terugkrijgen via een belastingaangifte. In het geval van de Triple Solar® PVT-warmtepomppanelen kunt u over het hele zonne-deel, inclusief montagemateriaal, omvormer, meterkast en montage, de 21% BTW terugvragen. Hierover is overeenstemming bereikt met de belastingdienst.
Indien u ook nadenkt over reguliere zonnepanelen, kan het slim zijn om de investering te combineren, zodat u de BTW over beide lunt terugvragen. Als particulier kunt u eenmalig van de BTW-regeling voor zonnepanelen gebruik maken. De BTW over het zonne-deel van de PVT-installatie kan daarbij ook worden teruggevraagd, mits het tegelijk gebeurt.
De overheid blijft de komende jaren stimuleren dat Nederlandse huizen en bedrijven minder door gas en meer door duurzame warmte worden verwarmd. Het is daarom voor zowel bedrijven als particulieren mogelijk om een subsidie te krijgen voor een warmtepomp: de Investeringssubsidie duurzame energie (ISDE) van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO).
Het ISDE subsidiebedrag voor een 3kW - 6 kW warmtepomp is € 4.200 (anno 2022). Ook voor hybride warmtepompen is er subsidie beschikbaar. Sinds 2022 wordt ook deel van de totale investeringskosten toegekend als subsidie.
De huidige meerjarige ISDE-regeling loopt door tot en met 31 december 2022. Wat er daarna met de regeling gebeurt is nog niet bekend gemaakt door de RVO. Het RVO zal voor 2023 communiceren wat de regeling wordt voor het installeren van de Triple Solar PVT-warmtepomp (hybride). Wij houden u hiervan op de hoogte!
In sommige gevallen krijgt u sinds 2022 een hoger subsidiepercentage wanneer u meerdere energiebesparende maatregelen tegelijk uitvoert. Omdat de subsidie eenmalig wordt uitgekeerd, kan dat zeer interessant zijn. Daarom is advies op maat de volgende stap in het proces, voordat we in 2023 met u zullen kijken naar de beste mogelijkheden voor offertes en installaties.
Ons advies? Start vandaag en doe onze gratis woning-intake. Neem daarna een bezoek aan huis af t.w.v. €250,- van de Huizenaanpak, zodat u optimaal bent voorbereid.
Wilt u een hybride PVT-warmtepomp systeem aanschaffen, maar liever geen hoge kosten vooraf?
Er zijn goede mogelijkheden beschikbaar voor het financieren van duurzame, energiebesparende maatregelen.
Uw hybride PVT-systeem duurzaam financieren kan heel interessant zijn, zeker met de huidige energieprijzen.
U bespaart met energiebesparende maatregelen meteen op uw maandelijkse energiekosten. Uit het bedrag dat u bespaart, betaalt u de investering in 10 jaar terug.
Wij starten in 2023 een nieuw project. Voor woningeigenaren met een woningdossier en een plan van aanpak zullen wij financieel inzichtelijk maken wat een PVT-systeem per maand oplevert en wat duurzaam financieren per maand kost.
Zo kunt u het bedrag reserveren voor andere zaken. Na afbetaling van uw investering geniet u nog jarenlang van de aardgasbesparing en natuurlijk de besparing op uw kosten en van alle gratis zonnestroom.
De Huizenaanpak organiseert collectieve acties voor individuele maatregelen.
De Huizenaanpak richt zich op deskundig advies. Wij weten de weg en organiseren acties voor woningeigenaren die energiebesparende maatregelen willen nemen. Van isolatie en zonnepanelen tot hybride PVT oplossingen. U bent op reis en wij kennen de weg.
Onze missie: jaarlijks 3.000 woningen label-sprongen laten maken. Dit doen we door maatwerkadvies toegankelijk te maken. Daarnaast organiseren wij collectieve acties voor individuele maatregelen.
Zo bent u als huiseigenaar goed voorbereid en verzekerd van kwalitatief hoogwaardige oplossingen voor een eerlijke, scherpe prijs.
Als huiseigenaar staat u voor een flinke opgave binnen de energietransitie. U bent zelf verantwoordelijk voor het uitzoeken van welke maatregelen voor uw huis en in uw situatie het beste zijn. Dat is best lastig. En wanneer u weet wat u wilt gaan doen, wie kan deze maatregelen dan het beste uitvoeren? Wanneer en waar kunt u subsidies aanvragen? Daarom is de Huizenaanpak opgericht. Wij organiseren veel van dit uitzoek werk voor u en andere woningeigenaren. Wij zorgen dat u bij elke stap de juiste informatie aanlevert, steeds goed geïnformeerd wordt en dat energiebesparende maatregelen goed en kostenefficiënt worden uitgevoerd. Wij kijken vooruit, bieden ondersteuning en hebben geen klik-klus-klaar mentaliteit.
Overweegt u overstappen op een hybride PVT-warmtepomp? Zorg dan dat eerst de haalbaarheid en de uitvoering bij u thuis duidelijk in kaart is gebracht. Qua capaciteit dient uw installatie aan te sluiten bij de warmtevraag van uw woning en uw huishouden. Soms zijn met relatief kleine aanpassingen, grote besparingen mogelijk.
Wij brengen dit voor u in kaart. Want energie besparen is makkelijk, als u weet waarop u moet letten.
Kortom, het begint bij deskundig maatwerk advies. De Huizenaanpak gaat daarom bij u thuis met u in gesprek, zodat we een passende oplossing kunnen bieden. Met deze werkwijze zorgen wij dat u jarenlang het gewenste comfort én een goed rendement behaalt.
Wij werken met ervaren mensen en een gecertificeerd EPA-W adviseur (Energieprestatie Adviseur Woningen).
Uw woning en de energieprestaties van uw woning worden bij het huisbezoek op ruim 100 punten nagelopen.
De Huizenaanpak helpt u graag verder met advies aan huis.
Doe eerst gratis de woning-intake en vul uw online woningdossier aan. Wij beoordelen elk woningdossier. Als het voldoende informatie bevat, bent u toe aan het huisbezoek. Vanaf november 2022 bezoeken wij woningen in Friesland en Noord-Holland.
Copyright 2022 © De Huizenaanpak. Alle rechten voorbehouden.
KVK-nummer 74.86.49.39 | BTW-nummer NL 8600.54.664 B01 | Vossenkoog 6 | 1822 BG Alkmaar | 0900 - 11 000 11 (€0,90 ct per minuut)